Voorzieningen

 

Centrale bluswatervoorziening


BusinessPark 7Poort beschikt over een centrale bluswatervoorziening (CBV) op het terrein. Hierop kunt u uw sprinklerinstallatie aan laten sluiten tegen een jaarlijkse vergoeding. Hiermee bespaart u op ruimte en aanleg van een dergelijke voorziening op uw eigen perceel.

 

Informatie Centrale Bluswatervoorziening (CBV)

Technisch Bulletin CBV 7Poort

 

Woonwijk Groot Holthuizen

 

Naast BusinessPark 7Poort wordt de woonwijk Groot Holthuizen ontwikkeld. De groene wijk bestaat uit verschillende buurtschappen waar zowel kinderen als volwassenen de ruimte hebben en kunnen genieten van de groene omgeving. Er zijn zowel projectwoningen te koop als kavels voor zelfbouw en er is volop ruimte voor specifieke woonwensen. Groot Holthuizen biedt hiermee uw werknemers de mogelijkheid om te wonen in een woning op maat, dichtbij uw onderneming.

 

Biomassacentrale

 

In de biomassacentrale wordt de aangrenzende woonwijk Groot Holthuizen voorzien van warm water en verwarming met behulp van een op hout gestookte ketel. Het ketelhuis van de biomassacentrale staat op het bedrijventerrein 7Poort (Exa 30) en is sinds 2010 in bedrijf. Op dit moment wordt onderzocht of het mogelijk is om van hieruit ook (nieuwe) bedrijven op 7Poort van duurzame warmte te voorzien. Voor meer informatie kunt u terecht bij Ennatuurlijk via zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl en www.ennatuurlijk.nl.

 

Glasvezel

 

Sinds oktober 2017 is er een glasvezelverbinding aanwezig op BusinessPark 7Poort. Heeft u interesse om hier ook gebruik van te maken? Neem dan contact op met Kremer Installatietechniek, (0314) 675 050.