Parkmanagement

 

Op initiatief van de gemeente, de Liemerse ondernemingsvereniging Lindus en individuele ondernemers is in 2009 de coöperatieve vereniging 7Poort opgericht, ook wel 'Parkmanagement' genoemd. Zij houden zich dagelijks bezig met het beheer van het BusinessPark 7Poort.

 

Speerpunten Parkmanagement

 

BusinessPark 7Poort onderscheidt zich in de Liemers van andere bedrijventerreinen doordat het Parkmanagement vanaf de basis is opgebouwd en geïntegreerd. De gemeente Zevenaar en het bestuur van 7Poort hebben drie speerpunten benoemd: beveiliging, bewegwijzering en groenonderhoud.

 

Lid worden

 

Bij de uitgifte van de grond maakt de gemeente afspraken met u over onderlinge samenwerking en gaat u profiteren van de voordelen van deelname aan het parkmanagementpakket. Ook u kunt uw stem inbrengen in het parkmanagement en onderwerpen aandragen. Voor meer informatie over Parkmanagement verwijzen wij u naar www.parkmanagement7poort.nl.

 

'Het toezien op de groene omgeving, veiligheid en een goede bereikbaarheid vormen de speerpunten bij het dagelijkse beheer van 7Poort.'