Deelgebieden 

 

BusinessPark 7Poort is ingedeeld in verschillende deelgebieden met elk hun eigen karakter: 7Poort Noord/Zuid, de Landeweer en de Spoorallee.  

 

7Poort Noord/Zuid

 

In dit deelgebied is de diversiteit aan kavels groot. Er zijn kavels beschikbaar met verhoudingen die passen bij bedrijfsverzamelgebouwen tot de grote logistieke bedrijven. Het ontwikkelen van megadistributiecentra tot 100.000 m2 bebouwd oppervlak op kavels tot 19 ha. behoort tot de mogelijkheden. Op 7Poort Noord/Zuid kunnen bedrijven bouwen tot 20 meter hoog en in de milieucategorie 3.2 tot en met 4.2.

 

Landeweer 

 

De Landeweer is de groene oase van BusinessPark 7Poort. Wilt u werken in een groene omgeving? Dan biedt deze parkachtige locatie volop kansen. In de Landeweer kunnen moderne bedrijfsvilla’s gerealiseerd worden met een individuele uitstraling. Dit gebied is bereikbaar via bruggen en staat deels in een prachtige bosrijke omgeving. In de Landeweer kunnen bedrijven met milieucategorie 1 en 2 zich vestigen. Het gebied is zeer geschikt voor bijvoorbeeld ondernemers in vrije beroepen en de creatieve sector.

 

Spoorallee

 

Bij de entree van BusinessPark 7Poort ligt de locatie Spoorallee, waar bedrijven in de detailhandel en leisure helemaal tot zijn recht komen. Deze locatie grenst direct aan de op- en afrit van de A12, het toekomstige treinstation en het Liemers College (VMBO-opleiding). De Ontwikkelcombinatie FOZ B.V. ontwikkelen voor deze locatie een Fashion Outlet Center van 15.000 m2 b.v.o.